Droom Kindercoaching
Mijn droom
Mijn droom

DROOM is ook het waarmaken van mijn eigen droom.

Ik groeide en bloeide op van een verlegen kleuter tot een rustige, perfectionistische, sportieve scholier, tot een sociale en zelfstandige student.
In mijn studententijd kreeg ik steeds meer voor ogen wat ik echt wilde. Het werken met kinderen bleef me aantrekken, dus ik vervolgde mijn biologiestudie met de lerarenopleiding. Het lesgeven in het middelbaar onderwijs gaf me veel voldoening, maar was vaak ook een uitdaging. Ik kwam er al doende achter dat mijn kracht meer lag in persoonlijker begeleiding. Vandaar dat ik steeds meer trainingen ging geven en in kleinere groepen leerlingen ging begeleiden. Eerst op school, later als bijlesdocent en huiswerkbegeleider.

Moeder worden liet mij echter inzien dat ik nog meer moest terugvallen op mijn eigen kracht om in balans te zijn. Ik hervond mijn eigen balans met behulp van tai-chi en yoga. Dit in combinatie met mijn passie om kinderen te begeleiden, leidde ertoe dat ik twee opleidingen tot Rots en Water docent en de opleiding tot kindercoach afrondde. Ik geloof in de kracht van persoonlijke aandacht, een luisterend oor en een arm om je heen. Ik hoop met DROOM nog heel veel kinderen te kunnen begeleiden naar en op hun eigen weg en zo te helpen hun droom waar te maken.

    Joyce Deckers
alt=
Contact
DROOM kindercoaching, Lent
Joyce Deckers
Tel: 06-20604655
info@droomkindercoaching.nl